Sluiten
Mixed Media

4advies
Opdrachtgever 4advies
Werkzaamheden Concept, design, programming
Omschrijving 4advies were looking for a design that was simple and straight in its message, yet fun and easiy in form. As far as functionality goes, they wanted to have the option to display more information on certain projects fot their choice with detail photos and texts.

We ended up using Wordpress as a CMS, thusly creating a custom theme. To get the most out of the website and support it's minimalistic design we built several plugins.
Mixed Media - 457_4a_01_home.jpg
Mixed Media - 468_4a_02_projects.jpg
Mixed Media - 469_4a_03_project.jpg
Mixed Media - 470_4a_04_project_over.jpg
Mixed Media - 471_4a_05_mensen.jpg


E-magazine
Opdrachtgever Politieacademie
Werkzaamheden Concept, ontwerp en programming
Omschrijving Naast het gedrukte Politieacademiemagazine heeft de Politieacademie een E-magazine uitgebracht. Dit naar aanleiding van Wendhert, onze eigen publicatie over de ontwikkeling in de media. In tegenstelling tot Wendhert is de interactiviteit van dit Politieacademie bijzonder beperkt was. De landelijke Politiecorpsen werken grotendeels met oudere versies van het windows besturings systeem. Daarnaast zijn ze zorgvuldig afgeschermt om hacking e.d. te voorkomen. De interactiviteit beperkte zich tot een voudige links en downloadable files voor achtergrond informatie.

Ons uitgangspunt voor E-magazines is dat de informatie in drie lagen aan de lezer moet worden aangeboden. Eerste laag geeft korte en compacte informatie, fotootje, titel en korte omschrijving. Als de lezer in één van de artikelen geinteresseerd is klikt hij daarop en verschijnt een uitgebreide versie. Daarin zitten links naar foto's, animaties, downloadables en anders locaties (sites) waar uitgebreide achtergrond informatie te vinden is. Dit is de derde laag. Deze aanpak geeft de mogelijkheid snel door de inhoud te scannen en waar nodig ver 'de diepte' in te duiken. Het vergt een andere aanpak van redactie. De eerste laag moet slim en to the point zijn, de tweede laag moet voldoende informatie geven en inspireren om via de links in de derde laag te komen.
Mixed Media - 436_01.jpg
Mixed Media - 437_02.jpg
Mixed Media - 438_120405paaprilmag016c.jpg
Mixed Media - 439_04.jpg


Gemeente begrotingswijzer
Opdrachtgever Prodemos
Werkzaamheden Ontwerp
Omschrijving In navolging op de begrotingswijzer is er een gemeentelijk begrotingswijzer ontwikkeld. Daarmee kunnen gemeenten de inwoners informeren over de gemeentelijkeinkomsten en uitgaven. Zoals ook bij de landelijke versie kan de burger zelf de begroting herverdelen. Deze begrotingswijzer is in losse modules voor gemeenten beschikbaar: 1. weergave van de geemntelijk begroting, 2 zlef kunnen begroten en tot slot een forum waarin de bugers ideeen kunnen plaatsten en aan discussies kunnen deelnemen.

Mixed Media heeft, binnen de bestaande huisstijl, de applicatie vormgegeven. Uitgangspunten waren eenvoud en overzichtelijkheid (makkelijk te bedienen en geen gescroll).
Mixed Media - 411_opening.jpg
Mixed Media - 412_keuze.jpg
Mixed Media - 413_forum


Begrotingswijzer
Opdrachtgever Prodemos
Werkzaamheden ontwerp en uitvoering
Omschrijving Naast de succesvolle stemwijzer heeft Prodemos de begrotingswijzer gelanceerd. Op www.begrotingswijzer.nl kan men de begroting van de regering naar eigen inzicht aanpassen. Men kan aangeven welke posten meer of minder geld krijgen terwijl de begroting wel sluitend moet blijven. Eerst krijgt men inzicht in waar het belastingsgeld (per dag, per week en per maand) aan wordt besteed. Dan kan men met deze kennis de regeringsbegroting aanpassen. Naast dat de burger zich bewust wordt van de complexiteit van het verdelen van gelden over de verschillende posten levert het ook de mogelijkheid om je voorstel te vergelijken met die van andere burgers.

Mixed Media heeft binnen de grenzen van de huisstijl van Prodemos de content vensters vormgegeven, meegedacht in de gebruiksvriendelijkheid en samen met Rikkert Bernard  en Stephen Bailey de back-end van deze site ontwikkeld.
Mixed Media - 402_klein01
Mixed Media - 403_klein02
Mixed Media - 404_klein03
Mixed Media - 405_klein05


Brokkenfestival
Opdrachtgever Stichting Brokken
Producent MXM - Klik hier voor het voorbeeld
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering
Omschrijving Een jaarlijks terugkerend concert van een selectie van musici die in het loop van het jaar tijdens de 'legendarische' Brokkenmiddagen in Zaal 100 (Amsterdam) hebben gespeeld. Het is een interactieve brochure voor op internet. De bezoeker kan bladeren en op links klikken voor meer informatie of anderszins. In het voorbeeld zijn de links verwijderd omdat ze niet meer actueel zijn.
Mixed Media - 222_101130_brokkenfestival_programma_33.jpg
Mixed Media - 223_101130_brokkenfestival_programma_34.jpg
Mixed Media - 224_101130_brokkenfestival_programma_35.jpg
Mixed Media - Brokkenfestival


Brokken seizoen
Opdrachtgever Stichting Brokken
Producent MXM - Klik hier voor het voorbeeld
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering
Omschrijving Interactieve brochure voor Stichting Brokken. Elk jaar worden concertzalen geïnformeerd over de projecten de Stichting. Boekingsvoorwaarden en mogelijke speeldata zijn interactief te bekijken. Daarnaast kan een boeker deze informatie eenvoudig uitprinten als een handzaam en overzichtelijke versie deze brochure. De print heeft geen zwarte achtergrond (inkt!) en is ingedeeld volgens de rangorde van informatie die voor een boeker belangrijk is.
Mixed Media - 231_101011_programma_20112012_43.jpg
Mixed Media - 232_101011_programma_20112012_44.jpg
Mixed Media - Brokken seizoen


DVD - werken met afval
Opdrachtgever O&O fonds ENb
Producent DST Experience, Baarn
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering
Omschrijving Werken met afval is een project (audio-visueel/multimedia en print) dat we van DST in Baarn hebben uitgevoerd in opdracht van de verenigde afvalverwerkers (O&O fonds ENb). 
Deze dvd is een onderdeel van een toolbox die O&O op scholen heeft verspreid. Op de dvd staan 6 korte films over de variatie in het werk in deze brancher. Het imago dat afvalverwerken dom en vies werk is wordt onderuit gehaald (kijk voor een compilatie van deze films op de Audiovisueel pagina van deze site).
Mixed Media - DVD - werken met afval


Brokkennieuws
Opdrachtgever Stichting Brokken
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering
Omschrijving Nieuwsbrief over de activiteiten van Stichting Brokken. Zodanig geprogrammeerd dat deze als mail ook kan worden verzonden.
Mixed Media - Brokkennieuws


Uitnodiging Academisch Jaar
Opdrachtgever Politieacademie
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering
Omschrijving Dankzij de opkomst van Tablets en Smartphones krijgt het gebruik van internet een nieuwe dimensie. Deze electronische uitnodiging is gemaakt in een combinatie van Indesign, Final Cut Pro, After effects en Flash. Het oogt als drukwerk, de afbeeldingen zijn lopend video met geluid. Deze vorm is goed inzetbaar als aankondigingen waarbij het bewegend beeld een voorproefje of een impressie geeft een actie, evenement of manifestatie.
Mixed Media - 218_screen_shot_20110202_at_16.51.48.png
Mixed Media - Uitnodiging Academisch Jaar


Win een iPad!
Opdrachtgever Schiphol Media
Producent Randomx
Werkzaamheden Vormgeving
Omschrijving Op de site van Schiphol was er een kort actie waarmee de bezoeker een iPad kon winnen. Op de site was een iPad zichtbaar die je als een iPad kon bedienen. Op de vituele iPad waren filmpjes te zien, kon er worden getwitterd etc. Ons werk bestond uit het ontwerken van de iconen en de achtergrond. Het programmeerwerk is gedaan door Rikkert Bernard van randomx. Helaas werden we verplicht de 'lelijke' totaal achtergrond te gebruiken
Mixed Media - Win een iPad!


DVD Levensreddend Handelen Brandweer
Opdrachtgever NIFV - Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid
Producent MXM - OIDICT - André Groenewoud
Werkzaamheden ontwerp en uitvoering
Omschrijving Tijdens incidenten waarbij Brandweer, Ambulance en Politie samenwerken is het belangrijk dat de handelingen van deze partners op elkaar zijn afgestemd, dat men dezelfde procedures volgt en dezelfde taal spreekt. Hiervoor is een handboek samengesteld.
De Brandweerkorpsen in Nederland moeten worden getraind om volgens dit nieuwe protocol te werken. Samen met Oidict hebben wij een interactieve leermodule gemaakt waarmee de trainers hierbij ondersteund. 
Op de dvd staan een aantal tools om situaties te analyseren en te bepalen welke procedure moet worden toegepast. Naar aanleiding daarvan wordt een situatie in praktijk geoefend. Bij wijze van naslag zijn alle relevante Levensreddende handelingen op de dvd in beeld gebracht. In praktijk blijkt dit een eenvoudig en doeltreffende ondersteuning bij trainingen.
Mixed Media - DVD Levensreddend Handelen Brandweer


Eetcafe de Middelstip
Opdrachtgever De Middenstip
Producent Itsforyou - John Baijens
Werkzaamheden Ontwerp
Omschrijving Gelijktijdig met de renovatie en restyling van dit eetcafe moest er een nieuwe look op het internet komen. Hedendaags en de oubollige sfeer vervangen voor een frisse en dynamische look and feel.
John Baijens van Itsforyou heeft de site gebouwd.
Mixed Media - 206_schermafbeelding_20101129_om_15.08.52.png
Mixed Media - 207_schermafbeelding_20101129_om_15.09.09.png
Mixed Media - 208_schermafbeelding_20101129_om_15.09.23.png
Mixed Media - 209_schermafbeelding_20101129_om_15.10.13.png


4advies nieuwsbrief
Opdrachtgever 4advies
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering
Omschrijving Eenvoudige nieuwsbrief die 4advies zelf kan beheren
Mixed Media - 4advies nieuwsbrief


Website VETNEP
Opdrachtgever Landelijk Platform Vuurwapens
Producent Mixed Media
Werkzaamheden Ontwerp, uitvoering en beheer (Flash Quiz door Rikkert Bernard
Omschrijving Nepvuurwapens zijn verboden in Nederland. Landelijk Platform Vuurwapens is en campagne gestart om in de zomermaanden de jeugd bewust te maken van de gevaren van Nepwapens.
Mixed Media heeft zorg gedragen voor de vormgeving van het lesmateriaal, de site en het logo. daarnaast is er een HDvideoproductie gemaakt.
Mixed Media - 142_afbeelding28.jpg
Mixed Media - 143_afbeelding30.jpg
Mixed Media - 144_afbeelding33.jpg
Mixed Media - 145_afbeelding34.jpg


Werken met Afval
Opdrachtgever O&O fonds ENb
Producent DST Experience, Baarn
Werkzaamheden Vormgeving, video, programming door Piet Kuiters
Omschrijving Deze site maakt deel uit van een breed communicatie offensief om het wat minder goede imago van de werknemers in de afvalinzamelingsbranche bij te stellen.
Op de site staan verhalen uit het veld, een overzicht van de aangesloten bedrijven en filmpjes van circa 1,5 minuut die inzicht geven in het dagelijks werk als afvalinzamelaar. 
Mixed Media - 138_afbeelding21.jpg
Mixed Media - 139_afbeelding23.jpg
Mixed Media - 140_afbeelding24.jpg
Mixed Media - 141_afbeelding27.jpg


Corrie van Binsbergen website
Opdrachtgever Stichting Brokken
Werkzaamheden Ontwerp en programmering
Omschrijving Corrie van Binsbergen is gitariste, componiste en o.a. winnares van de Boy Edgarprijs. Mixed Media heeft voor haar Stichting Brokken een website ontwikkeld met een Content Management Systeem. Met o.a. nieuws, weblogs, foto's en een uitgebreide iDEAL winkel.
www.corrievanbinsbergen.com
Mixed Media - 104_cvb_thumb.gif
Mixed Media - 107_cvb.jpg
Mixed Media - 108_cvb_thumb_02.gif


Site voor Fluitist Emily Beynon
Opdrachtgever Emily Beynon
Werkzaamheden Ontwerp en uitvoering (Ruben Stern)
Omschrijving Dit is de nieuwe versie van de site voor Emily Beynon. Waar de vorige strak en zakelijk was is deze versie veel losser en persoonlijk van sfeer.  Op een ondergrond van 'handgeschept papier' (chique uitstraling) is het menu met de hand geschreven (persoonlijke uitsraling). Er zijn hoge resolutie foto's te downloaden er is een shop en een Japanse pagina.
Mixed Media - 123_afbeelding1.jpg
Mixed Media - 124_afbeelding2.jpg
Mixed Media - 125_afbeelding3.jpg


Treehouses.nl
Opdrachtgever Marc Homs
Werkzaamheden ontwerp, uitvoering en beheer
Omschrijving Naast zijn werk als cameraman werkt Marc Homs als boomhuttenbouwer. Op de site is te zien hoe degelijk en zorgvuldig deze boomhutten worden gebouwd. Door op één van de foto's te klikken verschijnt rechts van het foto overzicht een vergroting van deze foto. het is de bedoeling dat de site zo eenvoudig mogelijk oogt en men onmiddellijk kan zien wat men zich bij de boomhutten van Marc Homs moet voorstellen. Eens in de zoveel tijd is er weer een hut af waar Homs de foto's van aanlevert en Mixed Media verwerkt deze in de site.
Mixed Media - 135_homs01.jpg
Mixed Media - 136_homs02.jpg
Mixed Media - 137_homs03.jpg


Site Beeldhouwer Marcel Manche
Opdrachtgever Marcel Manche
Werkzaamheden Ontwerp, uitvoering en beheer
Omschrijving Marcel Manche werkt met staal en elementen uit de natuur zoals steen, hout en botten. Het werk van Manche is erg sober en puur van stijl. De site moet eenzelfde uitstraling hebben, hij moet aansluiten bij sfeer die het werk van Manche oproept. Er is gekozen voor eenvoudige elementen en een heldere bediening. In twee stappen kan er, als het ware, op het werk worden ingezoomed.

Mixed Media - 117_afbeelding9.jpg
Mixed Media - 118_afbeelding10.jpg
Mixed Media - 119_afbeelding11kopie.jpg


CO2 Neutraal.nl
Opdrachtgever Maurits Groen MCMG en Partners for Innovation
Werkzaamheden Ontwerp, uitvoering en beheer (PhP)
Omschrijving Meteen met de deur in huis vallen was het uitgangspunt. De bezoeker heeft onmiddellijk de mogelijkheid om informatie 'in te nemen' het is geïnspireerd op een de opmaak van een magazine (drukwerk) De bezoeker krijgt veel aangeboden en krijgt daardoor ook de indruk dat er veel te 'beleven' is. De interactie tussen verschillende pagina's is bijzonder organisch. Er is geen gebruik gemaakt van de zogenoemde buttons in de vormgeving. Titels en vlakken over onderwerpen zijn aanklikbaar en linken door naar achtergrond informatie
Mixed Media - 132_afbeelding15.jpg
Mixed Media - 133_afbeelding16.jpg
Mixed Media - 134_afbeelding17.jpg


Politieacademie website
Opdrachtgever Politieacademie
Werkzaamheden Vormgeving
Omschrijving Voornamelijk een informatieve site over de organisatie van de Politieacademie. Zakelijk,doeltreffend waarbij het niet ging om fancy effecten of fraaie graphics. De huisstijl van dit instituut was leidend voor de 'look and feel' van deze site. Mixed Media heeft vanaf 2004 tot en met 2008 de huisstijl voor de Politieacademie beheerd. Deze was ontwikkeld door Total design. Mixed Media heeft in de loop van de tijd nieuwe elementen aangebracht en de mogelijkheden van de huisstijl uitgebreid.
Mixed Media - 122_afbeelding4.jpg


Site kunstenares Esther Teule
Opdrachtgever Esther Teule
Werkzaamheden Ontwerp, uitvoering (Jolene Carlier)
Omschrijving Opdracht was om zonder al te veel poespas op smaakvolle manier het werkt van Esther Teule te presenteren. De openingspagina is het idee van Esther, het zet het werk eigenlijk gelijk neer zonder meteen uit te pakken. Het prikkelt. In de lagen achter de homepagina kan doormiddel van klikken op kleine afbeeldingen het werk op groter formaat worden bekeken.
Mixed Media - 129_afbeelding12.jpg
Mixed Media - 130_afbeelding13.jpg
Mixed Media - 131_afbeelding14copy.jpg


Site Baritone Johan Lippens
Opdrachtgever Johan Lippens
Werkzaamheden Ontwerp, uitvoering en GMS
Omschrijving Johan Lippens wilde een klassiek ogende site met toch een hedendaagse uitstraling. Lippens houdt zelf de agenda bij middels Adobe Contribute. Naast de agenda van deze bariton kan de bezoeker ook luisteren naar mp3 fragmenten en enkele optredens via video bekijken. Voor pers en zalen is de mogelijkheid om foto's in hoge resolutie te downloaden.
Mixed Media - 120_afbeelding5.jpg
Mixed Media - 121_afbeelding6.jpg


Site Componist Ernst Teule
Opdrachtgever Ernst Teule
Werkzaamheden Programmeren in Flash (Wouter Wisselink
Omschrijving Deze site is door Ernst Teule ontworpen/getekend. Mixed Media heeft het programmeren voor zijn rekening genomen. Op de site kunnen bezoeker muziekfragmenten beluisteren en video's bekijken van het werk van Teule. 
Mixed Media - 126_afbeelding71.jpg
Mixed Media - 127_afbeelding8.jpg
Mixed Media - 128_afbeelding7.jpg


Vissen met Toekomst
Opdrachtgever Productschap Vis
Producent DST Experience Communicatie
Werkzaamheden Inhoud & Artwork & Programming
Omschrijving Inhoud & Artwork & Programming
Dit lespakket is gemaakt in opdracht van het Productschap Vis voor de vissersopleidingen in Nederland. In het boek wordt aandacht besteed aan de huidige situatie van de visserswereld die behoorlijk onder druk staat. In het werkboek wordt onder meer belicht hoe de visserij een gezonde bedrijfstak kan blijven: Vissen met Toekomst.

Daarnaast is er een CD ROM met een computerspel. De leerling wordt in het spel geconfronteerd met keuzes die noodzakkelijk zijn om een vissersbedrijf gezond te houden.

Het lesboek bevat veel foto's en plaatjes zodat de leerstof op een prettige manier gepresenteerd wordt voor leerlingen en docenten. Daarnaast zijn er veel opdrachten opgenomen in het boek, zodat de zelfwerkzaamheid van de leerling vergroot wordt.

Mixed Media - _boek01.jpg
Mixed Media - 1_gv04.jpg


Forensische Technische - norm: Zedenset
Opdrachtgever Nederland Forensisch Instituut
Producent LSOP
Werkzaamheden Artwork & Programming & video - regie
Omschrijving Digitale versie van de Forensisch Technische normen voor het veiligstellen van sporen van een zedenmisdrijf. De technisch rechercheur kan de werkwijzen bekijken door videofragmenten op de CD-rom aan te klikken. Alle aanvullende informatie omtrent deze onderwerpen zijn eenvoudig op te roepen. Op deze manier kunnen procedurefouten worden voorkomen. Er zijn twee versies gemaakt; één voor de technisch rechercheur en één versie voor de arts die het onderzoek verricht. De versie voor de arts is vormgegeven in de huisstijl van het Nederlands Forensisch Instituut.
Mixed Media - 2_nfi03.jpg


Wateryear 2003
Opdrachtgever VN
Producent Swynk
Werkzaamheden Artwork & Programming
Omschrijving In het kader van het Waterjaar 2003 is een reizende stand ontwikkeld met daarin beeldinformatie over duurzaam gebruik van water. Vier touchscreens met elk een eigen thema bevinden zich aan de buitenzijde van de stand. De kijker kan uit zeven talen kiezen en per screen vier korte films (door swynk gemaakt) bekijken. Deze stand zal in 2003 op verschillende plaatsen in de wereld te zien zijn.
Mixed Media - 3_watervoorbeeld01.jpg
Mixed Media - 5_watervoorbeeld02.jpg
Mixed Media - 33_3_watervoorbeeld.jpg


Huisstijl voor de European Police Learing NET (EPLN)
Opdrachtgever EPLN
Werkzaamheden Artwork
Omschrijving Vormgeving voor het kennisnetwerk van de politie op Europees niveau. Is nog niet helemaal uit ontwikkeling. Dit toekomstig kennisnetwerk zal zich over heel Europa uitbreiden met toegankelijkheid in verschillende niveau, afhankelijk van de gebruikers. (i.s.m. Ronald Mulder.)
Mixed Media - 6_epln01.jpg


Healthy Hairdresser
Opdrachtgever Campagne Healthy Hairdresser © 2003
Producent DST Experience Communicatie
Werkzaamheden
Omschrijving Een campagne om de kappers in Nederland bewust te maken van werkomstandigheden die kunnen leiden tot gezondsheidklachten. Naast een CD ROM werd in dezelfde stijl een website ontwikkeld: www.healthyhairdresser.nl.
Mixed Media - 7_hhlogo.jpg


Forensische Technische normen: 250.03 / 250.04 / 250.05 / 250.06
Opdrachtgever LSOP
Werkzaamheden Artwork & Programming
Omschrijving Digitale versie van de Forensisch Technische normen voor het veiligstellen van DNA-sporen bij een misdrijf. De technisch rechercheur kan werkwijzen bekijken door videofragmenten op de CD-rom aan te klikken. Alle beschikbare informatie omtrent het onderwerp zijn door een simpele muisklik op te roepen. Op deze manier kunnen procedurefouten worden voorkomen.
Mixed Media - 8_dna03.jpg


Regels
Opdrachtgever UWV / CWI
Producent DST Experience Communicatie
Werkzaamheden Programming & artwork
Omschrijving Een voorlichtingscampagne voor uitkeringsgerechtigden die inzicht geeft in hun rechten en plichten. Daarvoor werd ondermeer deze website ontwikkeld met een zelftest en verschillende videofragmenten.
Mixed Media - 9_regel01.jpg
Mixed Media - 10_regel02.jpg
Mixed Media - 11_regel03.jpg
Mixed Media - 12_regel04.jpg


We Doen Het Samen
Opdrachtgever UWV / CWI
Producent DST Experience Communicatie
Werkzaamheden Programming & artwork
Omschrijving Een voorlichtingscampagne waarin uitkeringsgerechtigden inzicht krijgen in de regels (zie hierboven). Deze website zorgden ervoor dat de betrokken instanties op de hoogte bleven van de campagne.
Mixed Media - 13_wdhs01.jpg


SBK (stichtig kunstuitleen Hilversum,Soest)
Opdrachtgever SBK
Producent Mixed Media
Werkzaamheden Programming & artwork
Omschrijving Website in Flash gemaakt en vormgegeven door Monique Korteweg. Op de site zijn allerlei kunstwerken te vinden.
Mixed Media - 14_sbk01.jpg
Mixed Media - 15_sbk02.jpg


DHV Arbeidsmarkt
Opdrachtgever DHV
Producent Swynk BV
Werkzaamheden Programming & artwork
Omschrijving CD-rom met uitgebreid menu dat de belangrijkste informatie over ingenieursbureau DHV communiceert. Gedeelten uit de corporate film en de arbeidsmarkt film zijn afspeelbaar.
Mixed Media - 16_cddhv01.jpg
Mixed Media - 17_cddhv02.jpg


FearId
Opdrachtgever LSOP
Producent Mixed Media
Werkzaamheden Programming & artwork
Omschrijving Internationalewebsite met informatie over ontwikkelingen omtrent oorafdrukken als forensisch technisch bewijsmateriaal bij delicten. De partners uit de hele wereld die aan het project deelnemen publiceren hierop informatie over onderzoek en resultaten.
Mixed Media - 18_fear01.jpg
Mixed Media - 19_fear02.jpg


Jaarverslag GEP
Opdrachtgever General Electric Plastics (GEP)
Producent Maurits Groen Milieu & Communicatie B.V.
Werkzaamheden Concept interactiviteit, artwork
Omschrijving Digitaal jaarveslag op CD ROM en Intranet.
Mixed Media - 20_bozintro.jpg


PoliService, Service met een hoofdletter
Opdrachtgever PoliService B.V. Zeist
Producent Swynk B.V.
Werkzaamheden Concept interactiviteit, fotografie, regie, muziek en artwork
Omschrijving CD ROM ter ondersteuning van het werven van nieuwe klanten.
Mixed Media - 21_poliservice01.jpg
Mixed Media - 22_poliservice02.jpg
Mixed Media - 23_poliservice03.jpg
Mixed Media - 24_poliservice04.jpg


BRBS recyclingsproces
Opdrachtgever Branchevereniging Breken & Sorteeerders (BRBS)
Producent Maurits Groen Milieu & Communicatie
Werkzaamheden Concept interactiviteit, artwork, regie en WEB-design
Omschrijving Op de CD ROM worden verschillende onderdelen van het recyclingproces uitgelegd via foto's, tekst, voice-over en videofragmenten. Onderdelen weer toegepast op de WEB-site van BRBS.
Mixed Media - 25_brbs01.jpg


Website Kitamura
Opdrachtgever Kitamura
Producent Kaishu B.V.
Werkzaamheden Webdesign & programmering
Omschrijving Website voor Duitse vestiging van de Japanse machinefabriek Kitamura.
Mixed Media - 26_kitamura01.jpg


Saneren water- en landbodems
Opdrachtgever Bodembeheer, Houten
Producent Maurits Groen Milieu & communicatie B.V.
Werkzaamheden Artwork & programmering CD ROM
Omschrijving Digitaliseren van handboek als praktische ondersteuning bij het saneren van Land- en Waterbodems.
Mixed Media - 27_san01.jpg
Mixed Media - 28_san02.jpg


FT-normen
Opdrachtgever Politie Ned. LSOP/Rechercheschool
Producent Mixed Media
Werkzaamheden Interactief concept en programming
Omschrijving CD ROM als naslag voor technisch rechercheren.
Mixed Media - 29_ft01.jpg


Kobelco Machines
Opdrachtgever Kobelco Europe B.V.
Producent Kaishu B.V.
Werkzaamheden Programming & uitvoerend producent
Omschrijving Aanpassen Power Point Presentatie voor promotie van graafmachines in heel Europa.
Mixed Media - 30_kobelco.jpg


Gezichtsherkenning
Opdrachtgever LSOP
Werkzaamheden Art work, uitvoering
Omschrijving DVD-ROM voor LSOP.
Mixed Media - 31_dvd_logo.jpg
Mixed Media - 32_dvd_button.jpg